Informatie

Hardloopbegeleiding Simba is een eenmanszaak van looptrainer Martijn Venhuizen. Martijn traint op individuele basis recreanten en wedstrijdlopers. Tevens geeft hij trainingen bij Running Team Simba (een groep talentvolle atleten in Nijmegen) en het Venloop Running Team.

Topatleten die onder zijn hoede tot bloei kwamen waren de Kenianen Francis Kibiwott en Ezekiel Chebii. Francis won in 2003 en 2006 de Dam-tot-Damloop en liep begin 2007 een tijd van 60.07 minuten op de halve marathon. Ezekiel liep in 2010 naar een tijd van 27.54 minuten op de 10 km.

In 2020 namen drie atletes van Running Team Simba deel aan de Europese Kampioenschappen voor junioren.

DE TRAININGEN

De trainingen van Hardloopbegeleiding Simba kenmerken zich door veel variatie. U werkt door middel van duurtrainingen en intervaltrainingen aan zowel uw duurvermogen, snelheid en kracht. Door de trainingen op de juiste wijze te mixen zult u met veel plezier trainen en tevens het beste uit u zelf halen.

DE WERKWIJZE

Online hardloopschema en logboek:

Bij Hardloopbegeleiding Simba staat uw persoonlijk hardloopschema online en kunt u ook online uw logboek invullen. Hierdoor hebt u uw persoonlijk hardloopschema via internet op uw computer, tablet of mobiele telefoon altijd bij de hand en kunt u overal ter wereld uw logboek invullen. In het logboek vult uw trainingsresultaten in en vermeldt u hoe de trainingen zijn verlopen. Elke maand ontvangt u een nieuw persoonlijk hardloopschema met enkele adviezen voor de volgende maand.

Contact met de trainer:

Er kunnen altijd redenen zijn waarbij het belangrijk is om contact op te nemen met de trainer (ziekte, blessure, gewijzigde wedstrijddatums of privé omstandigheden). U kunt via het online schema vragen stellen maar daarnaast ook per email of WhatApp contact opnemen met Martijn Venhuizen.

VOORWAARDEN EN KOSTEN

Hardloopbegeleiding Simba bied het volgende:

  • Elke maand een nieuw online hardloopschema
  • Vragen stellen via het logboek, per email of whatsApp
  • U kunt op elk moment lid worden van Hardloopbegeleiding Simba. Wij werken met 4 perioden van 3 maanden (februari t/m april, mei t/m juli, augustus t/m oktober en november t/m januari). Afhankelijk van het moment waarop u lid wordt betaald u tot het begin van de eerstvolgende periode per week (€7,00) en daarna per periode van drie maanden (€75,-).
  • Opzeggen dient minimaal 1 maand voor het eind van de volgende periode te geschieden. U schrijft in dat geval een email aan Hardloopbegeleiding Simba en ontvangt hiervan een bevestiging.

Reacties gesloten.